Gastzangeres

Dunja enthousiast
Dunja liveshow De Voice Van Vlaanderen 2014
Dunja live met Patrick Riguelle

Big band & Orkesten

Doorheen de jaren deed ik, naast talloze optredens met eigen band, veel podium- en zangervaring op als gastzangeres in big bands, harmonieorkesten, jazzensembles, popbands, e.d. Dankzij mijn stemtechniek en muzikaliteit ben ik veelzijdig in vele genres, zowel in grote als kleinere bezettingen: aan de zijde van Paul Michiels o.l.v. 2440 Big Band Geel en de Q-Some Bigband. Ik ben één van de vaste gastvocalisten van de Brussels Concertband en deelde het podium onder meer met artiesten als Belle Perez, Coco Jr., Jean Bosco Safari, Barbara Dex, Regi, Laura Tesoro en andere Belgische artiesten.

Studiosessies

Ik ga geen uitdaging uit de weg: ik sta graag open voor diverse muzikale samenwerkingen. Zo engageerde ik me al enthousiast bij verschillende muzikale projecten, als backing vocaliste of leadzangeres. Frequent duik ik de studio in voor het inzingen van commerciële opnamen of radiojingles. Ook songwriting-sessies met andere artiesten en songschrijvers zijn heel boeiend.

Zang Coaching

Ik ben al een aantal jaar in verschillende scholen en academies actief als professionele zangcoach en leerkracht jazz/pop. Voor workshops, groeps- of individuele zanglessen en coaching kan je dus altijd bij mij terecht.

CONTACTEER DUNJA