Huwelijk

Dunja live op jullie huwelijk

Huwelijks altaar in de tuin
Dunja live op een huwelijk
Trouwringen op een kussen

Muziek zegt vaak meer dan speeches en voordrachten tijdens een intieme viering of ceremonie. Een cd’tje? Dat mist al gauw een persoonlijke touch. Tijdens jullie speciale dag zorg ik, samen met een professionele pianist of gitarist, voor intieme livemuziek.

Repertoire

Prachtige ballads, jazzklassiekers en parels van popsongs in uiteenlopende talen: dat kan allemaal. Jullie kunnen tot 7 nummers kiezen uit onze repertoirelijst. Wil je alvast inspiratie opdoen? Vraag dan vrijblijvend onze repertoirelijst aan via het webformulier.

Werkwijze

Geef via het contactformulier wat meer info door over jullie droomhuwelijk. Dan neem ik telefonisch contact op met jullie om te polsen naar jullie muzikale wensen. Wil je me liever eerst face-to-face ontmoeten om alles door te spreken? Dat kan ook.

Wanneer we de nummers samen gekozen hebben, gaan wij ermee aan de slag. Daarna bewerken we jullie liedjes tot akoestische versies. Op jullie grote dag zijn we ruim op tijd aanwezig voor de opstelling van de professionele geluidsinstallatie. En we doen een uitgebreide soundcheck om er zeker van te zijn dat jullie moment vlekkeloos verloopt.

Extra’s

In ons kennismakingsgesprek kunnen we volgende extra’s bespreken:

 • Technisch materiaal:
  • Is er een extra microfoon nodig voor de ceremoniemeester?
  • Welke geluidsinstallatie is er nodig?
 • Locatiebezoek
 • Instrumenten:
  • Toevoeging van sax, bas, drums is mogelijk.
  • Stijl en klasse met een vleugelpiano.

In duo kunnen we ook achtergrondmuziek verzorgen op jullie huwelijksreceptie.

BOEK DUNJA
Bloemen boven de bruidstafel
Dunja live op een trouw
Live keyboard begeleiding