huwelijk

Live muziek tijdens je ceremonie

Tijdens een intieme viering of ceremonie kan muziek soms meer zeggen dan woorden. Een cd’tje mist al snel een persoonlijke touch. Onder begeleiding van een professionele pianist, zorgt DUNJA in duo voor de nodige kippenvel-momenten met intieme live-muziek op jullie speciale dag.

Repertoire

Prachtige ballads, jazzklassiekers, parels van popsongs in uiteenlopende talen: haar stem kan dit allemaal aan! In samenspraak met de muzikanten, kunnen er tot maximum 7 nummers vrij gekozen worden. Geen inspiratie? Vraag vrijblijvend onze repertoirelijst aan via het webformulier.

Werkwijze

Via het contactformulier kan je meer info geven over jullie droomhuwelijk. DUNJA neemt telefonisch contact op om te polsen naar jullie muzikale wensen. Indien gewenst is er de mogelijkheid om DUNJA op voorhand te ontmoeten. Er kan tot een maximum van 7 nummers vrij gekozen worden. Vervolgens studeren DUNJA en de pianist deze in en maken ze er prachtige akoestische versies van. Op de grote dag is het duo ruimschoots op voorhand aanwezig voor een sound-check en voor de opstelling van de professionele geluidsinstallatie.

Extra’s

In het kennismakingsgesprek kunnen volgende extra’s besproken worden:

  • Technisch materiaal:
    • microfoon nodig voor ceremoniemeester?
    • Krachtigere geluidsinstallatie?
  • Locatiebezoek
  • Instrumenten: toevoeging van sax, bas, drums mogelijk

DUNJA in duo kan ook achtergrondmuziek verzorgen op huwelijksrecepties.

BOEK DUNJA