Dunja

Dunja is in eerste instantie een autodidactische jazz-, blues- en popzangeres. Al vanaf jonge leeftijd heeft muziek een belangrijke plaats in haar leven.

In 2012 besloot ze haar hart te volgen en zich volop toe te spitsen op haar passie: ze startte haar studies jazz zang aan de Jazzstudio. Eén jaar later werd ze toegelaten aan het Koninklijk Conservatorium te Antwerpen, waar ze haar opleiding met glans voltooide.  

The voice van Vlaanderen

In 2013 won ze in duo met Tom Nelson de muziekwedstrijd Talent Der Lage Landen en een jaar later schopte ze het tot in de finale van de populaire talentenjacht De Voice Van Vlaanderen; het begin van een glansrijke muzikale carrière.

Diverse soloprojecten en samenwerkingen met bekende namen uit de Vlaamse muziekwereld (o.m. Paul Michiels, Regi, Koen Buyse, Jean Blaute, Patrick Riguelle (De Laatste Showband), Belle Perez, Jean Bosco Safari, Laura Tesoro, Barbara Dex) hebben haar de muzikale know-how gegeven om uit te groeien tot een veelzijdige zangeres, zowel op het podium als in de studio.

Waarom muziek?

Muziek is iets magisch; het kan de diepste gevoelens losweken en heeft de kracht om mensen op een unieke manier met elkaar te verbinden. Mijn voornaamste drijfveer is het publiek raken met een lach of een traan door melodie en tekst en hen hiermee een onvergetelijk moment te bezorgen. Het is dan ook een bijzondere eer deel te mogen uitmaken van dat ene speciale moment.