Dunja & Tom Nelson

Acoustic Duo

Akoestisch duo Dunja Mees en Tom Nelson

Wat krijg je wanneer je een finger-picking blues gitarist samenzet met een dijk van een stem?  Dan krijg je een ijzersterk akoestisch duo. Dat zijn Dunja Mees en Tom Nelson.

Zangeres Dunja en gitarist Tom brengen een gevarieerde live set. Hun repertoire gaat van blues tot jazz over country en een vleugje pop.

Samen veroverde het duo veroverde al een hoop podia. Zo traden ze ondermeer op in Café Malvine, Art Base Brussels en LO Pétillante. En ze schitterden onder andere in het voorprogramma van Jan Hautekiet & Patrick Riguel en Tutu Puoane.

Dat het duo gesmaakt wordt, bewees de uitslag van de wedstrijd Talent Der Lage Landen. Zo wonnen ze de zangwedstrijd in 2013. Dat betekende meteen het begin van dit prachtige muzikaal avontuur.

Naast hun eigen repertoire brengen Dunja & Tom Nelson ook covers. Liefst van al doen ze dat met eerlijke, akoestische versies van vergeten pareltjes. Door een eigen interpretatie blazen ze die nieuw leven in. Die unieke arrangementen en een charmante chemie op het podium boeien het publiek gegarandeerd tot de laatste noot.

Meer info? Aarzel niet om contact op te nemen!

BOEK DUNJA & TOM NELSON