top of page
bio zangeres Dunja

OVER ZANGERES DUNJA

form_4.png

Wie ben ik?

Zonder titel (200 x 100 px) (1) 2.png

Al van kleins af aan ben ik met muziek bezig.

Tijdens mijn jeugdjaren leerde ik piano spelen en ik zong en componeerde ook mijn eigen liedjes.

In 2012 besloot ik mijn hart te volgen en me volop op mijn passie te focussen. Ik ging zang (jazz) studeren aan de Jazzstudio. Het jaar nadien werd ik toegelaten aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen en vijf jaar later behaalde ik met glans mijn master in de muziek (zang) en educatie.

The Voice van Vlaanderen

In 2013 won DUNJA onder begeleiding van gitarist Tom Nelson de zangwedstrijd Talent Der Lage Landen. Eén jaar later schopte ik het tot in de finale van de populaire talentenjacht The Voice van Vlaanderen: het betekende meteen het begin van een mooie muzikale carrière.

Ik zing in duo of met mijn eigen liveband en ben daarnaast actief in verschillende projecten. Zo onder meer in FRANKLIN. - Ode To Aretha, DTN, Ayla Dunes … Ik werk als backing vocal voor andere artiesten  en naast het podium kan je me eveneens horen als studiozangeres of voice-over in reclamespots. Diverse projecten en samenwerkingen met bekende namen uit de Vlaamse muziekwereld (wo. Paul MichielsRegiJean BlautePatrick Riguelle van De Laatste Showband, Belle PerezJean Bosco SafariBarbara Dex) gaven me de muzikale knowhow om uit te groeien tot een veelzijdige zangeres, zowel op het podium als in de studio.

Waarom muziek?

Zonder titel (200 x 100 px) (1) 2.png

“Muziek is iets magisch en heeft de kracht om mensen op een unieke manier met elkaar te verbinden. De momenten waarbij ik het publiek kan meenemen in mijn muzikaal verhaal, hen kan roeren en een onvergetelijk moment kan bezorgen zijn me heel dierbaar en een drijfveer om te blijven doen wat ik nu doe.”

test

MEER WETEN OVER MIJN AANBOD ALS EVENT & WEDDING SINGER?

Neem dan zeker contact op voor info, een gratis offerte!

form_4.png
bottom of page