top of page
  • dunjamees

10 redenen waarom live muziek onmisbaar is voor jullie feest

Wedding singer voor live muziek tijdens huwelijk en ceremonie

Elk huwelijksfeest heeft altijd iets magisch. Om hiervan deel te mogen uitmaken als live zangeres, is voor mij een grote eer. Twijfel je nog over het boeken van een muzikaal duo of een live band voor jullie grote dag? Dan kunnen deze 10 redenen misschien wel overtuigen.

wedding singer Dunja

Live muziek, van ja-woord tot openingsdans

1. De juiste sfeer: een cd of stream klinkt altijd hetzelfde, een professioneel live duo piano en zang zorgt meteen voor een meer authentieke sfeer op het feest en bovendien kunnen zij de duurtijd van de muziek aanpassen aan het moment.


2. Persoonlijk: je kiest tot 6 liedjes die een belangrijke betekenis hebben voor jullie. Live zangeres kan ze herwerken tot een uniek arrangement dat bij het feest past.


3. Diepe emotionele impact: een opname kan emotioneel nooit teweegbrengen wat live muziek wel kan doen: het raakt jullie hart en dat van de gasten. Een moment waarover nagepraat wordt!


4. Vermaak of amusement: een live band op jullie receptie of avondfeest versterkt interactie tussen de genodigden op het feest. Het zorgt voor amusement en entertainment! Jullie gasten zullen er nog lang van nagenieten!


5. Uniek: zelfs al is jullie ceremonie playlist exact dezelfde als bij een andere huwelijksceremonie, elke live band legt andere accenten en zo wordt elk huwelijk een uniek evenement!


6. Authentiek: naast het unieke element is ook de authenticiteit van de wedding singer belangrijk. Een echte live stem en instrumenten zorgen voor veel meer diepgang dan een opname van je favoriete song. Een openingsdans met live muziek is betoverend en vergeten jullie en jullie gasten nooit meer!


7. Talent om de hoek: met muziekopnames steun je vaak muzikanten of performers aan de andere kant van de wereld. Als je een live band of huwelijks zangeres boekt voor jullie feest, dan geef je de kans aan lokaal talent.


8. Inspiratie en ideeën: professionele huwelijks zangeressen zoals DUNJA hebben zeer veel ervaring in het verzorgen van live muziek op uiteenlopende evenementen en kunnen met hun expertise, extra inspiratie bieden voor jullie feest. Stress omwille van de planning van de muziek mag je dus al van het lijstje schrappen, wij nemen die druk wel van jullie schouders!


9. Wisselwerking tussen gasten en live band: een live band of zangeres kan inspelen op de genodigden op jullie feest en zorgt voor interactie, bijvoorbeeld op het avondfeest: de gasten zingen een voorgezongen refrein mee, de sfeer wordt opgebouwd door welgekozen repertoire, er wordt gewerkt naar een hoogtepunt, …


10. Muziek is bedoeld om live te spelen: muziek is in elke cultuur een ankerpunt, mensen komen samen rond zangers, trommels, instrumenten, geïmproviseerd of niet, om samen muziek te maken of er samen van te genieten. Live muziek is de kern van elke ceremonie en mag niet ontbreken op jullie feest!


Boek DUNJA voor een onvergetelijke ceremonie

Helemaal overtuigd? Neem vandaag nog contact op met wedding singer DUNJA, in duo met pianist of in een andere bezetting op maat van jouw feest. Samen plannen we een onvergetelijke dag!


20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page