top of page
  • dunjamees

Geef eens een lied cadeau

Bijgewerkt op: 6 dec. 2022

Op zoek naar een origineel geschenk voor de feestdagen? Dan heeft Dunja een superleuk idee voor je. Iets dat je in geen enkele winkel vindt en dat helemaal uit het hart komt, uit jouw hart en dat van Dunja.


Dunja zingt een originele cover voor elke speciale gelegenheid

Een kerst- of nieuwjaarsgeschenk op muziek


De eindejaarsfeesten zijn in aantocht en dan breekt ook de tijd aan van lijstjes maken. Van de inkopen voor de tafelversiering, voor het menu. En niet in het minst van de cadeautjes voor je familie en vrienden!


Zin om iemand te verrassen met een uniek cadeau? Ik kan je daar zeker bij helpen. Want ik zing een lied voor wie je maar wil. Het lievelingslied van de bestemmeling, een lied dat voor jou en/of die persoon een speciale betekenis heeft, waaraan jullie een mooie herinnering hebben.


Geef me de titel van het nummer van je keuze. Vertel me in enkele woorden ook iets over de persoon die je wil verrassen, over de link tussen jullie beiden. Ik bewerk het nummer en maak er een akoestische versie van, intiem, uptempo, jazzy ... Een song die helemaal bij hem of haar past.


Verjaardags- of andere wensen met een song


Maar je kan ook voor een andere gelegenheid bij me terecht. Komt je huwelijksverjaardag er aan? Wil je een jubileum opluisteren met een vrolijke, feestelijke noot? Iemand opbeuren die herstelt van een ziekte of ingreep? Elke aanleiding of ieder event is goed om je wensen met een lied kracht bij te zetten.


Zo maak ik een romantische versie van je openingsdans*, een unieke bewerking van een lied dat jullie als koppel nauw aan het hart ligt. Dit lied wordt afgespeeld op jullie speciaal moment en achteraf heb je de mp3 van de song als mooie herinnering. Dat en nog veel meer, het is allemaal mogelijk! Ik bespreek met plezier al je specifieke wensen en bezorg je een netjes afgewerkt audiofragment.


Een voorbeeld graag? Beluister dan hier de romantische song Follow River van Lykke Li in een uniek arrangement van Dunja.


Contacteer me gerust als je zin hebt om iemand een lied in een aparte, persoonlijke bewerking te schenken.


Contacteer me gerust als je zin hebt om iemand een lied in een aparte, persoonlijke bewerking te schenken.34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

留言


bottom of page