top of page
  • dunjamees

Waarom kiezen voor live muziek tijdens jullie huwelijk

Je gaat binnenkort trouwen en bent volop bezig met de voorbereidingen van jullie speciale dag. Een huwelijk is een van de mooiste dagen van je leven en daar wil je natuurlijk een memorabel moment van maken. Om een bruiloft te regelen heb je vaak een heel stappenplan nodig om niets uit het oog te verliezen. Een van die belangrijke zaken die niet mag ontbreken op je checklist is het kiezen van de muziek. En dan vraag je je af of live muziek tijdens jullie ceremonie of huwelijk wellicht kan zorgen voor dat tikkeltje extra. Het antwoord is volmondig: ja! Live muziek is er voor ieder moment van jullie speciale dag en schept de juiste sfeer bij deze heugelijke gebeurtenis.


Een live band of wedding singer tijdens jullie ceremonie, receptie of huwelijksfeest?


De gasten arriveren, het duurt nog even voor de ceremonie van start gaat en terwijl iedereen rustig zijn zitplaats opzoekt worden de familie en vrienden vermaakt met een paar leuke nummers. De toon is alvast gezet. Daarna volgt de plechtigheid, waarbij muziek niet kan ontbreken. Een prachtig live gezongen nummer terwijl je naar het altaar schrijdt, jullie lievelingslied na het ja-woord, een sfeervol nummer als ondersteuning bij het ondertekenen van de trouwakte met de getuigen of een uptempo song terwijl jullie als getrouwd stel de zaal verlaten. Live muziek voegt zoveel meer emotie toe dan muziek op een CD, het zegt meer dan woorden, het geeft meer diepgang en versterkt deze prachtige en plechtige momenten.


De receptie gaat van start. Terwijl u gasten ontvangt, speelt de live band of Dunja in duo met pianist/gitarist sfeervolle achtergrondmuziek. Die zorgt voor een gemoedelijke sfeer en brengt jullie gasten in de juiste stemming terwijl u handjes schudt. Geen saai moment met live muziek!

Een trouwfeest moet onvergetelijk worden, je denkt er immers nog vaak aan terug. Je wil er een grote party van maken en kiest bewust voor live muziek, want dat is de allerbelangrijkste sfeerbrenger: ontdek Dunja’s partyband Good Vibes Only. Deze band weet als geen ander hoe mensen te entertainen en je gasten op de dansvloer te krijgen. Spektakel gegarandeerd!


Wil jij het droomhuwelijk waar je al zolang naar uitkijkt? Met de professionele zangeres Dunja op jullie huwelijk wordt het een dag om nooit meer te vergeten. Contacteer ons voor meer informatie!

47 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page